Minidisk -> CD

Uw minidisks overgezet op CD!

Stapt u over op een MP3speler/Ipod?

Dan is het overzetten van uw minidisks op CD iets voor U.  Uw opname op CD; digitaal,  makkelijk en overal af te luisteren.

U kunt nu de opnames van uw trouwdienst, oude familie-opnames, een afscheiddienst of bijvoorbeeld eigen muzieknummers veilig over laten zetten op CD.

Voor de mensen die graag hun oude opnames op een MP3speler of Ipod afspelen zetten wij ook minidisk over in het MP3formaat. Overige formaten zoals b.v. WMA is ook mogelijk.

Wij ondersteunen de volgende formaten: mono & stereo, Standard play, Longplay2 & Longplay4

Standaard

Uw minidisk wordt op cd overgezet. Levering van de cd inclusief cd-doosje. Optioneel kunt u kiezen voor het opsplitsen van de muzieknummers in tracks, ruisfiltering, cd-label, e.d. Zie de prijslijst voor opties.

MP3

Standaard wordt een MP3 gemaakt van 192Kbps. Andere formaten zijn in overleg geen probleem. Voor het toevoegen van aangeleverde ID3-tags (artiest/titel/album) geld een toeslag van 0,10 per nummer.

* De maximale lengte van een cd is 80 minuten. Bij minidisks die langer zijn wordt de opname gesplitst in twee of meer cds. Dit geldt dan als twee of meerdere cds. OF De eerste 80 minuten worden overgezet en de resterende minuten worden op een verzamelcd geplaatst, hierbij zijn de kosten n cd & het aantal verzamelcd's.
 

Prijslijst >>