Cassette -> CD

Geen Radio/cassette meer in de auto?

Uw unieke opname bewaren voor de toekomst?

Uw originele cassette niet op CD verkrijgbaar?

Dan is het overzetten van uw cassettes op CD iets voor U. Geen bandje die steeds meer ruis krijgt. Uw opname op CD; digitaal,  makkelijk en overal af te luisteren.

U kunt nu de opnames van uw trouwdienst, oude familie-opnames, een afscheiddienst of bijvoorbeeld eigen muzieknummers veilig over laten zetten op CD.

Voor de mensen die graag hun oude opnames op een MP3speler afspelen zetten wij ook cassettes over in het MP3formaat. Overige formaten zoals b.v. WMA zijn is ook mogelijk.

Standaard

Uw cassette wordt op cd overgezet. De cassette wordt als één track gemarkeerd. Optioneel kunt u kiezen voor het opsplitsen van de nummers in losse tracks, ruisfiltering, volumecorrectie, stereocorrectie, cd-label, e.d. Zie de prijslijst voor opties. Levering van de cd is inclusief cd-doosje.

MP3

Standaard wordt een MP3 gemaakt van 192Kbps. Andere formaten zoals AAC (Ipod) of WindowsMedia Audio (WMA) zijn in overleg geen probleem.

* De maximale lengte van een cd is 80 minuten. Bij cassettes die langer zijn wordt: de opname gesplitst in twee cd’s, namelijk kant A & kant B. Dit geldt dan als twee cd’s. OF De eerste 80 minuten worden overgezet en de laatste 10 minuten worden op een verzamelcd geplaatst, hierbij zijn de kosten één cd & het aantal verzamelcd's.


Prijslijst >>